avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executarea silita asupra PFA?
Discuție deschisă în Executare silită

Executarea silita asupra PFA?

Am fost executata silit pentru contul de salariu in urma unui credit luat de fostul sot in care eu am fost codebitor. Am primit o instiintare de la executor ca va trebui sa se popreasca 1/3 din sumele incasate de mine prin PFA. Nu imi este foarte clar ce sume trebuie sa ii virez eu, intrucat nu am salariu la PFA, fiind salariata la o alta firma. Pentru PFA declar veniturile o data pe an, la inceputul anului. Este suficient daca ii virez 1/3 din profitul anual executorului la inceputul anului 2015 pentru anul 2014? Mutlumesc mult.
Ultima modificare: Luni, 29 Decembrie 2014
chiareu, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita codebitor Verisss Verisss Buna ziua, In urma cu 8 ani am contractat in calitate de codebitor (sotul fiind titular) un credit de nevoi persoanale - 14000 Euro, bani pe care i-am ... (vezi toată discuția)
Executare silita gratiela2005 gratiela2005 Neata, incep prin a va intreba ce inseamna asta \"executare silita\"...asta pt ca eu din prostie acum cativa ani am facut un credit pt un unchi care se pare ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi - e posibila prescrierea? ioanaoprea01 ioanaoprea01 Buna ziua. In august 2008 am incheiat cu o banca 2 contracte pentru 2 carduri cu descoperire de salariu (circa 3 salarii pe fiecare, undeva la 2000 – 2500 ... (vezi toată discuția)