avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Paternitate

buna ziua am ramas gravida si despartiata de tatal copilui am trecut copilul pe alt barbat stand in concubinaj cu acesta si probleme neam despartit el vrea sa treaca copilul pe numele meu fara sa fie trecut el ca tata cum putem face ce acte si cam cat mar costa toate astea va multumesc:((:((:((
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:42, 31 Decembrie 2014
trebuie sa deschideti proces de tagada a paternitatii daca tatal care figureaza acum in certificat nu este tatal biologic al copilului. Nu stiu daca puteti termina procesul fara testul ADN care costa in jur de 2600 Ron, daca nu va cere instanta neaparat testul, atunci scapati mai ieftin, cred ca este ceva suma modica de timbru, in jur de 20 ron.
~ Conținut șters la cerere ~
Nu e vb de tagada de paternitate, ci de contestare a recunoasterii paternitatii care nu corespunde adevarului. In final, dvs veti suporta costurile acestui proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paternitate roxana000 roxana000 Buna ziua,fratele meu a facut un copil cu o domnisoara/doamna,iar copilul nu este pe numele lui,este pe numele fostului sot al doamne/domnisoarei ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitate Ryel Ryel Buna ziua, V-as ruga sa imi spuneti daca proba testimoniala e acceptat in situatia urmatoare: Sotul actual al mamei a recunoscut la starea civila un ... (vezi toată discuția)
Am numele fostului sot, tatal biologic.. performer189 performer189 Buna ziua o prietena de-a mea s-a despartit de actualul barbat si s-a imprietenit cu altcineva ea fiind maritata cu acte cu fostul, cu actualul a ramas ... (vezi toată discuția)