avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA - declaratie rectificativa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA - declaratie rectificativa

Buna ziua,

Sunt un PFA infiintat in 01.07.2014, am depus declaratia 220 in data de 08.07.2014, am primit ulterior decizia de impunere, insa am trecut o suma mai mare decat cea reala la venitul estimat, este posibil sa depun o declaratie rectificativa si sa mi se recalculeze decizia de impunere pe anul 2014???daca da va rog sa-mi spuneti ce pot face...
Va multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:55, 30 Decembrie 2014
Aveti grija in luna ianuarie cand o s-o completati si depuneti declaratia 220 pentru anul 2015.
Nu mai puteti sa faceti nimic pentru cea depusa, in cazul expus de dumneavoastra, asa cum e trecut la pagina 5 din instructiunile de completare a D220 de la adresa unde sunt trecute clar situatiile [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 220 nedepusa la timp Ancuta86 Ancuta86 In 2014 am depus declaratia 220,iar in 2015 nu am mai depus-o,cand am depus declaratia200 am iesit cu o pierdere fiscala anuala de 3418lei,iar acum cei de la ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa Blacke Blacke Ce declaratii trebuie sa depuna un PFA neplatitor de TVA? (vezi toată discuția)
Nedeclarare venituri pe anul curent. sarmaneandchill sarmaneandchill Buna! In urma unor probleme de sanatate, nu am reusit sa depun, pana la 1 Februarie actele necesare realizarii calculelor taxelor care trebuiesc a fii platite ... (vezi toată discuția)