avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia 220 nedepusa la timp
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia 220 nedepusa la timp

In 2014 am depus declaratia 220,iar in 2015 nu am mai depus-o,cand am depus declaratia200 am iesit cu o pierdere fiscala anuala de 3418lei,iar acum cei de la fisc m-au anuntat ca nu am depus declaratia 220.Nu stiu ce sa fac ce trebuie sa completez in declaratie acum.Va rog sa ma ajute cineva!!!!
Cel mai recent răspuns: Ancuta86 , utilizator 10:49, 31 August 2015
Va redau din instructiunile de completare la d220 pentru termenul de depunere: până la data de 25 mai a anului de impunere, odată  cu declarația privind venitul realizat, în cazul contribuabililor care, în anul anterior, au realizat pierderi  şi cei care, au realizat venituri pe perioade mai mici decât anul fiscal, precum  şi cei care, din motive obiective, estimează că vor realiza venituri care diferă cu cel puțin 20% față de anul fiscal anterior.  

Depuneti cat mai repede si treceti acolo un venit minim estimat pentru anul 2015 .Tineti minte ca in fiecare an trebuie sa depuneti d220. Acum e posibil sa va dea si o penalitate.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de venit - intarziere Vlad2013 Vlad2013 Buna seara , Nu am depus ,pana la 31 ianuarie DECLARATIA DE VENIT REAL,pentru INTREPRINDEREA INDIVIDUALA , in vederea calcularii imozitului pe venit , ... (vezi toată discuția)
Declaratia 220 trebuie depusa sau nu? sub_bass2002 sub_bass2002 Buna . Am o intreprindere individuala si nu stiu ca trebuie sa depun declaratia 220 pana la 31 ianuarie 20102 sau nu. Va rog ajutati (vezi toată discuția)
Pfa - declaratiile 200 si 220 impreuna? wasssu wasssu Am depus declaratia 200 fara 220 si mi-a venit impunere de plata pentru venitul anticipat pentru sumele din declaratia 200? Se mai poate face ceva sa schimb, ... (vezi toată discuția)