avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Tichete cresa PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Tichete cresa PFA

Buna dimineata si la multi ani!
Intrebarea mea este : o persoana cu profesiune liberal, inregistrata ca PFA, poate emite tichete de cresa pt sine? nu sunt propria mea angajata si in regimul de PFA
multumesc
Cel mai recent răspuns: timis2014 , utilizator 13:12, 6 Ianuarie 2015
Nu se poate. Acestea se acorda salariatilor.

O P.F.A. poate avea salariati, dar nu se poate angaja pe sine, titularul acesteia, asa cum poate asociatul unic al unei S.R.L.
multumesc pt raspuns.un an nou bun!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si asociat unic srl suciu_diana suciu_diana Buna ziua, pot sa imi deschid un SRL daca a un PFA? Obiectul de activitate ar fi in aceeasi zona (vezi toată discuția)
Constituire patrimoniu afectaţiune pfa DanaMF DanaMF Noul Cod Civil a introdus ideea divizării masei patrimoniale în vederea protejării PFA-urilor profesiilor liberale, dar nu este foarte clar, şi nu există ... (vezi toată discuția)
Administrator nu, atunci ce? Mazilu Constanta Mazilu Constanta Eu sunt expert contabil si am un cabinet de contabilitate,mai nou am aflat ca forma de organizare in profesiile liberale se numeste PFI. Intrebarea mea este: ... (vezi toată discuția)