avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 10
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 10

Am facut o notificare pe legea 10, nici pana in prezent nu am primit un raspuns din partea primariei in legatura cu acordarea masurilor reparatorii solicitate.Pot solicita acest raspuns in instanta???
Cel mai recent răspuns: Amza Monica , Avocat 23:10, 8 Iunie 2009
Daca aveti dovada ca ati depus o asemenea cerere urmeaza sa va adresati instantei de contencios administrativ pentru ca suntei vatamaty cu privire la un interes legitim
Binenteles.=D> Chiar ar fi indicat sa nu stati in pasivitate. Totusi, e important de stiut daca ati completat dosarul cu toate actele care sa ateste calitatea d-voastra de proprietar/mostenitor al fostul proprietar precum si actele care sa ateste situatia juridica actuala a imobilului. Nu este indicat sa plecati la drum in instanta fara sa stiti ca aveti sanse sa obtineti obligare Paratei la un raspuns si Parata, adica Primaria, in baza analizarii dosarului si a actelor depuse, sunt sanse sa va dea o Decizie de atribuire a unor masuri reparatorii prin echivalent. Nu uitati, ca tot in baza legii 10 aveti dreptul de a completa dosarul oricand pana la emiterea Dispozitiei. Prin urmare, va sugerez consultarea unui avocat si stabilirea etapelor care trebuie parcurse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intarziere solutionare leg 10 - anrp dumitru2000 dumitru2000 chiar daca s-a mai dezbatut problema - sau cel putin una asemanatoare - va supun atentiei urmatoarea situatie: - Avem o dispozitie a primarului prin care ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare plan parcelar si efectuare cadastru pliciu pliciu Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea problema si v-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta. Dupa moartea mamei, am mostenit un teren in Com ... (vezi toată discuția)
Cerere catre primarie pentru atribuirea unui loc de casa -fara raspuns ! telecomanda telecomanda Buna seara scriu in numele unor tineri care au facut o cererecatre Primaria unei comune pentru atribuierea unui loc de casa. Primaria nu raspunde la cerere si ... (vezi toată discuția)