am fost casatoriti 14 ani fosta sotie avea un copil din casatoria anterioara l-am crescut ca pe copilul meu,oferindu-i tot ce isi dorea avea 6.5ani;bicicleta calculatoare,role,mama lui il batea,interveneam intre ei,in2002 am avut un copil impreuna diferenta de 11 ani intre copii, nu am facut nici un fel de diferenta intre ei totul era egal [am fost angajat MI] SOTIA NU A AVUT NICI UN VENIT am cumparat 3 taxiuri care aduceau un venit bun ,am infiintat o firma din taxiuri pe numele sotiei [eu neavand voie ca si angajat MI] am cumparat o masina pe firma cu 20000 lei noi am creditat firma cu 40000 lei noi plus alte cheltuieliu scoteam banii de pe card pentru salarii ,amanetam masina pt a putea plati chiria si salariile ,nu vroia sa renunte la o afacere neprofitabila,[plangea] am trecut peste i-am platit sorei ei datorii la distribuitori de peste 10000lei pentru ca asa a zis ;mamica; ca sa fie bine ;cealalta sora lua copilul cel mare si pleca cu el noptile la 16 ani sa isi astepte sotul la aeroport [ceea-ce nu eram de acord] intamplator i-am gasit cu tigari si cafea pe masa .La varsta de 20 de ani a copilului cel mare dupa faptul ca nu a reusit sa promoveze bacalaureatul am fost dracuit de catre acesta, de atunci s-a schimbat totul in casa.SOTIA erea agresiva verbal si chiar si fizic avand 1.56m si eu 1.80m.Prin intelegere cu sora ei au pus la punct un plan de indepartare a mea .am divortat si am ramas cu o pensie de 1000 lei in gazda si intretinere ,tot ce este si in casa este cumparat pe numele meu
Din moment ce ati fost casatoriti solicitati in instanta un partaj de bunuri. Chiar daca bunurile au fost cumparate pe numele sotiei sunt bunuri dobandite in timpul casatoriei se supun partajului.
Divort
lucymingshu
Sunt in proces de divort. Sotul vrea masina dobandita in timpul casatoriei, dar care este pe numele lui, in conditiile in care are o alta masina pentru care a ... (vezi toată discuția)