avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Castiguri din inchiriere imobil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Castiguri din inchiriere imobil

Buna ziua,
in 2009 am inchiriat un apartament nemobilat in Bucuresti, zona Vitan. Propietara a fost deacord cu faceare unui contract de inchiriere inregistrat la administratia fiscala. Procedura a fost repetata pana in 2012 cand am plecat din tara iar in apartament a ramas fiul meu in varsta de 18 ani. Eu am transferat lunar suma cuvenita dar Dna nu a mai facut contract pe motiv ca poate ajung eu in tara si ca nu vrea sa-i faca fiului meu ca este inca in scoala si nu are venit. Fiul meu a ramas pana in mai 2014. Sunt ferm convinsa ca Dna nu a inregistrat venitul nicaieri dar avand in vedere comportamentul necivilizat pe care l-a avut fata de noi cand ne-am mutat as dori sa fac o reclamatie si nu stiu unde sa o depun. Va multumesc frumos pentru orice sfat!
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 08:19, 3 Ianuarie 2015
La Administratia Financiara a sectorului unde este situat apartamentul.
Apartamentul este situat in sectorul 3. Contractul de inchiriere a fost inregistrat in sectorul 2 unde Dna avea domiciliul.
Atunci depuneti sesizarea in Sectorul 2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere ContSters180134 ContSters180134 buna ziua. am inchiriat un apartament cu 3 camere privat nemobilat undeva in sect 2. vreau sa stiu daca propietarul apartamentului ne va face contractul de ... (vezi toată discuția)
Rog un sfat nicki nicki Fiul meu, care este plecat, m-a insarcinat sa-i inchiriez apartamentul. Am gasit pe cineva interesat, dar nu stiu cum sa procedez pentru ca totul sa fie legal. ... (vezi toată discuția)
Inchiriere cu probleme Acidutzu123 Acidutzu123 Am inchiriat un apartament in iulie anul trecut pe termen de un an. Initial mi sa promis ca in cel mai scurt timp voi beneficia de centrala termica. La ... (vezi toată discuția)