avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatia copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatia copilului

Alocatia copilului este trecuta pe numele meu, dar eu m.am mutat de la tara..ea se vireaza incontinuare tot acolo fiind la parintii mei..eu am vorbit cu mama copilului ultima data in jur de un an de zile.Ea mi.a comunicat ca isi va face actele pentru a venii alocatia pe numele ei...eu alocatia nu am mai luat de un an de zile..ceea ce am inteles ca alocatia nefiind ridicata este rambursabila..mama copilului imi poate creea probleme in aceasta privinta?
Ultima modificare: Vineri, 2 Ianuarie 2015
gabryella23, utilizator
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 10:22, 8 Ianuarie 2015
Nu va poate face probleme nici daca ati fi ridicat-o d-voastra, puteti sa o ridicati si sa o trimiteti sotiei.
Nu vreau sa am tangente cu ea...legatura dintre noi nu exista ...multumesc frumos pentru informatie...a fost o nepasare din partea ei privind actele pt alocatia copilului
legatura dintre dvs si dna exista in persoana copilului pe care il aveti in comun
Copilul nu este al meu...tocmai asta e si problema, am aflat prea tarziu ...dupa 5 ani :(
este al dvs in acte si va ramane asa daca nu faceti ceva sa corectati situatia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului rezultat din concubinaj Georgyy32 Georgyy32 Buna ziua, am si eu o mare problema. Am un baietel in varsta de 2 ani si 7 luni, nascut in iunie 2016, din concubinajul meu cu tatal sau. In mai 2017 ne.am ... (vezi toată discuția)
Indemnizația de creștere copil CristianaH CristianaH Buna ziua. Am primul meu copil. Am fost în creștere copil dar m.au sunat de la fostul job să mă întorc. Contractul meu era încheiat nu erau obligați să ... (vezi toată discuția)
Divort copil mic ContSters369233 ContSters369233 Buna ziua. O sa spun o poveste. Sunt casatorita de cativa ani. Impreuna cu sotul avem un copil de 1 an si 3 luni, un apartament cumparat prin prima casa, ... (vezi toată discuția)