avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Vanzare pe eBay
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Vanzare pe eBay

Buna ziua,

Mi-am facut cont pe eBay si va rog frumos sa-mi spuneti daca este legal sa vand , avand in vedere ca sunt persoana fizica si nu am PFA.

Deocamdata vreau sa vand cateva produse.

Daca avanseaza vanzarile, ce cadru legal trebuie sa adopt? Trebuie infiintat PFA sau SRL?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri !
O zi frumoasa.

Alte discuții în legătură

Comerț electronice sh pe olx FloreaStefan1979 FloreaStefan1979 Bună ziua Comercializez produse electronice pe olx și am ajuns la valori care ma sperie de anaf. Produsele le achiziționez prin Ebay de la diferite ... (vezi toată discuția)
Comert intre persoane fizice capraruioan capraruioan Buna ziua. Am gasit cateva topic-uri pe aceasta tema insa nu m-am lamurit complet. De ce este nevoie pentru ca o vanzare de bunuri intre doua persoane fizice ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma pt a vinde barci? solomon_bc solomon_bc Buna ziua, va rog sa-mi raspundeti la o intrebare.Am luat cateva barci din Italia pe care as vrea sa le vand aici.Pentru a nu avea probleme si a face totul ... (vezi toată discuția)