avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Actiune in instanta pentru radiere auto.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Actiune in instanta pentru radiere auto.

Buna.Am vandut un autoturism,in baza contractului de vanzare - cumparare l-am radiat de la Fisc.Deoarece cumparatorul refuza sa transcrie autoturismul,as dori sa deschid o actiune in instanta pt. a obtine o hotarare judecatoreasca in baza careia sa pot radia autoturismul si de la DRPCIV.V-as ruga sa-mi spuneti care ar fi procedura,cat poate dura si ce costuri.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:58, 3 Ianuarie 2015
sa deschid o actiune in instanta pt. a obtine o hotarare judecatoreasca in baza careia sa pot radia autoturismul si de la DRPCIV.

Daca ati radiat bunul mobil de pe rol fiscal,pe cale de consecinta dvs nu va mai revin obligatii de plata
Bunul mobil ramane in evidenta SPR atat timp cat poate circula pe drumurile publice
Radierea auto la SPR evidenta auto reprezinta cererea irevocabila prin care persoana in drept solita scoaterea din evidenta a respectivului auto
La momentul instrainarii,ati completat talonul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism in instanta gim76 gim76 am vandut o masina in 2012,apoi a fost vanduta de N ori.am radiat-o fiscal.dupa 2 ani a aparut prima amenda de la CNADR,am fost nevoit sa o platesc.am fost la ... (vezi toată discuția)
Radiere auto rogilg_c4 rogilg_c4 Buna, Pot radia de la serviciul de inmatriculari auto si de la taxa si impozite, un autoturism vandut si neinmatriculat de cumparator, daca detin cartea ... (vezi toată discuția)