avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara neplatita de 2 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara neplatita de 2 ani

Invatati-ma ce sa faca prietene mea ca tatal copilului nu i-a platit pensia alimentara de 2 ani .A fost si in proces a reclamat si la Politie .I-a mai trimis 150 de lei cam la 6 luni?Dosarul e la Deva.Poate sa reclame undeva in Bucuresti?Rog invati-ma ca e singura cu fata care e si la scoala.in clasa a 2.Ms anticipat.
Cel mai recent răspuns: becrisss , utilizator 18:46, 3 Ianuarie 2015
In cazul prietenei dvs., aceasta trebuie sa depuna plangere penala impotriva tatalui fetitei pentru abandon de familie ( respectiv neplata pensiei de intretinere timp de 3 luni consecutiv).
Daca tatal este angajat sau are venituri declarate, prietena dumneavoastra se poate adresa unui executor judecatoresc care ii va pune poprire pe salariu sau pe venit, banii virandu-se in contul ei.

Daca nu are venituri atunci ramane varianta spusa de doamna Adela Bratulescu, plangere penala la Politie. De obicei se tem de dosar penal si se scobesc de bani.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Ianuarie 2015
Cris1971, utilizator
I-a facut mai multe plingerii la Politia Deva dar nu i-a facut nimeni pina acum nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante pensie alimentara mamicuta mamicuta Tatal copilului meu nu plateste pensia alimentara regulat. Astfel a acumulat restante, el platind anumite sume, dar \"uitand\" de anumite luni cand nu a avut ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara marilena76 marilena76 Sunt despartit si am o fetita de 11 ani.Am obtinut custodia fetitei dar nu l am dat in judecata pe tatal ei pentru pensie alimentara si de 5 ani de cand suntem ... (vezi toată discuția)
Caz nerezolvat de 4 ani de zile- neplata pensie de intretinere Adrianamaria1980 Adrianamaria1980 Ma numesc Adriana si am nevoie de ajutorul dumneavoastra.De peste 4 ani ma lupt pentru recuperarea pensiei de intretinere a fetitei mele,au avut loc mai multe ... (vezi toată discuția)