Invatati-ma ce sa faca prietene mea ca tatal copilului nu i-a platit pensia alimentara de 2 ani .A fost si in proces a reclamat si la Politie .I-a mai trimis 150 de lei cam la 6 luni?Dosarul e la Deva.Poate sa reclame undeva in Bucuresti?Rog invati-ma ca e singura cu fata care e si la scoala.in clasa a 2.Ms anticipat.
In cazul prietenei dvs., aceasta trebuie sa depuna plangere penala impotriva tatalui fetitei pentru abandon de familie ( respectiv neplata pensiei de intretinere timp de 3 luni consecutiv).
Daca tatal este angajat sau are venituri declarate, prietena dumneavoastra se poate adresa unui executor judecatoresc care ii va pune poprire pe salariu sau pe venit, banii virandu-se in contul ei.
Daca nu are venituri atunci ramane varianta spusa de doamna Adela Bratulescu, plangere penala la Politie. De obicei se tem de dosar penal si se scobesc de bani.
Pensia alimentara
marilena76
Sunt despartit si am o fetita de 11 ani.Am obtinut custodia fetitei dar nu l am dat in judecata pe tatal ei pentru pensie alimentara si de 5 ani de cand suntem ... (vezi toată discuția)