avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Shimbare de sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Shimbare de sediu social

Buna seara am o firma si vreu sa schimb sediul social,la locatia unde reau sa fie sediul social unt parinti mei propietari dar unul dintre ei ete decedat din 2009,intrebarea ete daca pot sa inchei cu celalant propietar comodatul?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 22:43, 10 Ianuarie 2015
Contractul va trebui semnat de toti proprietarii. In plus, va fi insotit de un extras de carte funciara cu o vechime de maxim 30 de zile prin care se vor verifica cele expuse initial.
In concluzie, este necesara efectuarea succesiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Shimbare de sediu social Ionut 81 Ionut 81 Buna seara am o firma si vreu sa schimb sediul social,la locatia unde vreau sa fie sediul social sunt parinti mei propietari dar unul dintre ei este decedat ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara pentru infiintare pfa varuma varuma Doresc sa-mi infiintez PFA la adresa din C.I, dar nu eu sunt proprietarul. Proprietarul imobilului este decedat si sotia nu a facut inca succesiunea, ... (vezi toată discuția)
Prelungire sediu social firma vornicu lumi vornicu lumi Va rog sa ma ajutati cu o informatie.Ce acte trebuie duse la Registrul Comertului pentru prelungire sediu socia?As dori si un model de cerere sau ce document ... (vezi toată discuția)