avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plecare in strainatate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plecare in strainatate

Buna seara!
In anul 2012 am primit o condamnare cu suspendare de 2 anii cu termen de incercare pe 3 anii , pentru furt calificat. Ulterior au fost descoperite si alte fapte savarsite de mine pana in anul 2012 pentru care nu am fost inca judecat ci am fost doar audiat la parchet. Aceste fapte fiind trafic international de doguri, calauzirea unor persoane peste frontiera statului, care nu sunt cetatetnii UE, aderare la un grup infractional , trafic de persoane si frauda informatica.

In prezent am primit o oferta de munca in strainatate cu un salariu de 7000 Euro pe luna. Intrebarea mea este daca pot parasi tara in cazul in care nu am primit nici o instiintare in acest sens ci doar la procuratura mi s-a spus sa comunic orice schimbare de adresa pe o perioada mai mare de 3 zile ?
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 01:02, 4 Ianuarie 2015
Sunt surprinsă ca nu a fost luată nicio măsura impotriva Dvs la asemenea fapte reținute in sarcina Dvs. Este adevarat ca este tentanta oferta, dar s-ar putea sa o faceti pe riscul Dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 suspendari..? bixtonim bixtonim buna ziua , in 2011 am fost arestat pt frauda informatica ,sprijinirea si aderarea unui grup infractional si eliberat 4 luni mai tarziu. dupa ce am fost ... (vezi toată discuția)
Daca am fost condamnat in strainatate cum se procedeaza in cazul extradarii emilia17 emilia17 cind este infractiune in cazul introducerii de emigrantii pe un teritoriu (vezi toată discuția)
Arestat pentru contrabanda de marfuri furate in tarile u.e sonnia sonnia buna ziua!nepotul meu a fost arestat la sfarsitul lunii martie pt.contrabanda cu marfuri furate in Spania si tranzitate prin tarile U.E. si, cum am aflat ,ar ... (vezi toată discuția)