avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme transmitere modificari salariu REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme transmitere modificari salariu REVISAL

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca ati reusit sa transmiteti vreun fisier pe portalul Inspectiei Muncii (REGES/REVISAL). Eu incerc de 3 zile si nu mi se incarca fisierul. Stiu ca se incarca mai greu, dar de data aceasta am stat conectata peste 4 ore, dupa care am incercat iar si iar...
Va multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: ligadiangeli , utilizator 11:37, 5 Ianuarie 2015
Va da o eroare de transmitere ?
Nu imi da eroare, doar ca nu se incarca fisierul
Posibil sa fi fost probleme pe serverul de preluare. Ati verificat astazi daca au fost incarcate acele transmiteri?
Am verificat, din nou, acum 3 minute. Fisierul a fost incarcat DE FIECARE DATA CAND AM TRANSMIS ! In mod sigur nu a fost eroare din partea mea, la vizionarea preluarilor, deoarece am mai transmis date de f.f. multe ori.
Acum a intervenit alta problema: am 5 numere de inregistrare in date diferite (unul in 2 ian., trei in 3 ian. si unul in 4 ian.). Pe care sa-l pastrez ca fiind bun? Mai bine spus, pe care sa-l scriu pe actul aditional?
Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Ultima modificare: Luni, 5 Ianuarie 2015
ligadiangeli, utilizator
Nu este obligatoriu sa treceti codul de incarcare pe actul aditional .

Alte discuții în legătură

Inregistrare pe reges portal cris2279 cris2279 Buna ziua, Am inregistrat un contract de munca in Revisal cu o zi inainte, seara am incarcat fisierul rvs pe portalul ReGES: mi-a aparut mesaj ca preluarea ... (vezi toată discuția)
Raport nepreluat revisal YoAlle YoAlle Buna ziua, Cum procedez daca ieri am incercat de 2 ori sa mi se preia un raport rvs in Revisal , l-am incarcat de 2 ori, sa afisat anuntul: \" Registrul ... (vezi toată discuția)
Reges nu preia fisierele incarcate padarom padarom Am un calculator nou, cu memorie mai mare si ma confrunt cu 2 probleme: Am descarcat pe noul calculator direct versiunea 606, pentru ca se oferea aceasta ... (vezi toată discuția)