avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme transmitere modificari salariu REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme transmitere modificari salariu REVISAL

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca ati reusit sa transmiteti vreun fisier pe portalul Inspectiei Muncii (REGES/REVISAL). Eu incerc de 3 zile si nu mi se incarca fisierul. Stiu ca se incarca mai greu, dar de data aceasta am stat conectata peste 4 ore, dupa care am incercat iar si iar...
Va multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: ligadiangeli , utilizator 11:37, 5 Ianuarie 2015
Va multumesc frumos. Sa aveti o zi buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare pe reges portal cris2279 cris2279 Buna ziua, Am inregistrat un contract de munca in Revisal cu o zi inainte, seara am incarcat fisierul rvs pe portalul ReGES: mi-a aparut mesaj ca preluarea ... (vezi toată discuția)
Raport nepreluat revisal YoAlle YoAlle Buna ziua, Cum procedez daca ieri am incercat de 2 ori sa mi se preia un raport rvs in Revisal , l-am incarcat de 2 ori, sa afisat anuntul: \" Registrul ... (vezi toată discuția)
Reges nu preia fisierele incarcate padarom padarom Am un calculator nou, cu memorie mai mare si ma confrunt cu 2 probleme: Am descarcat pe noul calculator direct versiunea 606, pentru ca se oferea aceasta ... (vezi toată discuția)