avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Furt de identitate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Furt de identitate

Buna ziua,
in luna septembrie am primit o somatie de plata de la o socitate de telecomunicatii ca sunt restant cu o suma de bani, fapt care am contestat-o prin mai multe adrese prin care cer acte doveditoare care au stat la baza contractului. Dupa mai multe adrese am primit o somatie si de la o firma de recuperari. Pana la urma am primit o instiintare prin care mi se comunica ca a fost o frauda si contractul este nul. Ca sa fie totul frumos mai primesc o somatie de plata de la o firma de cosmetice ca sunt reprezentantul lor si am trimis un colet in Insuratei jud. Braila, eu sunt din Cluj. Ca si la prima societate trimit mai multe adrese si pana la urma primesc copia dupa contract si spre marea mea surprindere copie dupa CI-ul meu. Nu am dat si nu mi-am pierdut niciodata actul de identitate. Bine-nteles pe contract nu era semnatura mea, nici nr. de telefon de contact si nici adresa de email. Dupa cateva zile mai primesc de la alta firma de recuperare o somatie cu executare. Avand suspiciuni ma adresez Biroului de Credit din Bucuresti, de unde primesc un raspuns prin care mi se aduce la cunostinta ca am un credit la o societate IFN si sunt restant cu o suma de 16 luni. Din nou primesc o somatie de la un birou de executori care reprezinta aceasta societate IFN.
Pe langa ca am depus Plangere Penala la Parchet cu AN, ce mai pot face? Am ajuns deja in pragul disperarii.
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Debitor de rea-credinta mmer mmer Speta se prezinta astfel: inainte de primirea somatiei pv executarea silita, insa dupa primirea unei notificari din partea unei banci pv la un bilet la ordin, ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit la o firma necunoscuta marilenabaiko marilenabaiko Am avut un contract de credit in 2007 la un I.F.N. care din 2010 nu mai activeaza in Romania iar creditul meu care era facut pe 5 ani a ajuns (nu stiu cum)la o ... (vezi toată discuția)
Contestatia la executare leusan leusan va rog un sfat: Impotriva UNUI DEBITOR cu un contract de credit IFN se cere o executare silita caresuna asa;,, .... sa plateasca suma de 1370 reprezentind ... (vezi toată discuția)