avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Modificare adresa de domiciliu - dosarul pentru CCC ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Modificare adresa de domiciliu - dosarul pentru CCC depus in alt judet

Buna ziua si la multi ani!

urmeaza sa ne cumparam o casa intr-un alt judet decat unde am locuit pana acum. Sotia vrea sa faca scoala de soferi si are nevoie de domiciliu in acest judet. in ce fel este afectata indemnizatia de crestere a copilului daca ne schimbam domiciliul?
cand am depus dosarul si am adus acte pentru mine din celalalt judet doamna de la primarie a intrebat-o pe sotie ca sigur nu locuieste altundeva?
Este nevoie sa reface dosarul la noua adresa? CCC expira in 20 mai 2015 (1 an si 11 luni de la nasterea copilului).

Multumesc si un an nou mai bun tuturor cititorilor si consultantilor AVOCATNET!
IF
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:21, 4 Ianuarie 2015
Intrebati la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS) din judetul in care va mutati domiciliul sa va spuna cum sa procedati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul paternal nik_tm1974 nik_tm1974 buna ziua.chiar daca sotia este angajata pot opta eu pt concediul de crestere a copilului in varsta de pana la doi ani si in acelasi timp sa merg sa muncesc in ... (vezi toată discuția)
Neplata indemnizatiei de crestere copil CristiBH CristiBH Sunt pus in urmatoarea situatie. In anul 2015 am intrat in concediu crestere copil. Cu cateva luni in urma mi-am schimbat domiciliul dintr-un judet in altul. ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat pentru copil roman nascut in strainatate dar care locuieste in prezent in tara sil73 sil73 Am doi copii pe care i-am nascut in strainatate, unul nascut in 2006, iar celalalt in 2011. In anul 2012 m-am intors in tara impreuna cu copii. Pana in ... (vezi toată discuția)