Buna ziua, am si eu un PFA inregistrat anul trecut. Pana acum nu prea m-am documentat si am cateva intrebari. In 2014 cand mi-am facut PFA-ul, mi-am depus si situatia din 2013 si mi s-a spus ca va urma sa primesc postal o instiintare cu cat trebuie sa platesc, dar nu am primit nimic. Ce ar trebui sa fac?
Apoi, din cate stiu ar fi trebuit sa imi depun luna trecuta situatia, dar nu am facut asta pentru ca nu stiu ce ar trebui sa contina. Tot venitul meu intra pe PayPal si card bancar (nu tot ce intra pe PayPal intra si pe card, dar tot ce e pe card e pe PayPal). Ce ar trebui sa pun in dosarul care trebuie sa il depun la finante? O sa fiu penalizat pentru intarziere (daca da, cat?) ? Ce pot sa trec la cheltuieli? Cum ar trebui sa arate un dosar? Ce bani sunt impozitati si ce bani nu sunt impozitati?
Multumesc!
Orice alte informatii folositoare pentru PFA sunt binevenite.
O seara placuta
O sa raspund daca reveniti. Consider (m-as bucura sa gresesc) ca e multa neseriozitate in postare si, mai ales, in abordarea pe care o aveti legata de afacerea pe care o faceti. Acordati-i mai multa importanta!
O relatie prost inteleasa cu fiscul poate distruge o afacere care, altfel, ar putea fi buna.