Cu 01.06 a.c. inchid toate CIM angajatilor pe o firma - nu mai ramane nici un angajat. In afara de deciziile de incetare ce mai trebuie depus la ITM, Casa de pensii, AMOFM, Adm financiara? O adresa tip, exista un model, unde se depune?
:stunned:
1. Din ce motiv ati incetat CIM la toti salariatii?
2. La ITM depuneti numai deciziile de incetare a CIM.
3. La Pensii, la Sanatate si la Somaj depuneti declaratiile lunare pe ultima luna lucrata.
4. La restul nu mai stiu, asteptati sa va raspunda altcineva care stie.
Patronul doreste sa nu mai aiba angajati pe acea firma, ii trece pe alta. Probabil incetarea cu 55, b sau 79. Intrebarea mea era daca mai trebuie sa depun si altceva (si unde?) inafara de deciziile de incetare.
Multumesc oricum
:)
Depuneti si copii dupa cerererile angajatilor, mai ales in cazul demisiilor. In baza acestora se vor opera in carnetele de munca, nu in baza deciziilor.
Dupa ce ati facut tot ceea ce v-au spus colegii mei mai sus, in mod normal ar trebui sa fie instiinat Registrul Comertului. Atata vreme cat acolo se deschide o societate, tot acolo ar trebui si inchisa.
Probleme demisie
marianams70
sunt in concediu de cresterea copilului pana in iulie si miam depus la firma acum o saptamana demisia scrisa de mana ca dupa terminarea concediului nu ma mai ... (vezi toată discuția)