avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare activitate angajati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare activitate angajati

Cu 01.06 a.c. inchid toate CIM angajatilor pe o firma - nu mai ramane nici un angajat. In afara de deciziile de incetare ce mai trebuie depus la ITM, Casa de pensii, AMOFM, Adm financiara? O adresa tip, exista un model, unde se depune?
:stunned:
Cel mai recent răspuns: anca55 , utilizator 15:26, 15 Iunie 2009
Cum incheiati aceste contracte de munca: prin concediere, demisii, acordul partilor, de drept?
1. Din ce motiv ati incetat CIM la toti salariatii?
2. La ITM depuneti numai deciziile de incetare a CIM.
3. La Pensii, la Sanatate si la Somaj depuneti declaratiile lunare pe ultima luna lucrata.
4. La restul nu mai stiu, asteptati sa va raspunda altcineva care stie.
Patronul doreste sa nu mai aiba angajati pe acea firma, ii trece pe alta. Probabil incetarea cu 55, b sau 79. Intrebarea mea era daca mai trebuie sa depun si altceva (si unde?) inafara de deciziile de incetare.
Multumesc oricum
:)
Depuneti si copii dupa cerererile angajatilor, mai ales in cazul demisiilor. In baza acestora se vor opera in carnetele de munca, nu in baza deciziilor.
Dupa ce ati facut tot ceea ce v-au spus colegii mei mai sus, in mod normal ar trebui sa fie instiinat Registrul Comertului. Atata vreme cat acolo se deschide o societate, tot acolo ar trebui si inchisa.
Ultima modificare: Vineri, 5 Iunie 2009
Nicoleta Ilea, Consultant resurse umane

Alte discuții în legătură

Probleme demisie marianams70 marianams70 sunt in concediu de cresterea copilului pana in iulie si miam depus la firma acum o saptamana demisia scrisa de mana ca dupa terminarea concediului nu ma mai ... (vezi toată discuția)
Depunere la itm demisie andatrofin andatrofin Care este intervalul de timp in care demisia (sau actul de incetare a CIM cu acordul partilor) trebuie depusa la ITM? (vezi toată discuția)
Art 79(7) sau art 55 (b)? nicoleta-luiza nicoleta-luiza Buna ziua. Am o salariata ce si-a facut cererea de demisie fara preaviz pe data de 05.02.2010, dar incepand cu data de 29.03.2010, timp in care va preda ... (vezi toată discuția)