avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Depunere la ITM demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Depunere la ITM demisie

Care este intervalul de timp in care demisia (sau actul de incetare a CIM cu acordul partilor) trebuie depusa la ITM?
Cel mai recent răspuns: simoon , utilizator 14:35, 5 Septembrie 2006
in baza demisiei inregistrata in registrul unic al societatii , cu respectarea termenului de preaviz, Angajatorul emite o decizie de incetare in temeiul art. 79 CM care ca orice act de incetare, suspendare sau modificare contract se depune la ITM in termen de 5 zile.So idem decizia de incetare prin acordul partilor data in baza unei cereri a salariatului, inregistrata, de data asta aprobata de angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie luciapap luciapap Buna dimineata, am primit o demisie de la un angajat cu data de astazi 13.04.11 din motive personale, fara preaviz.Eu cum procedez: ii dau nr. de inregistrare ... (vezi toată discuția)
Demisie-preaviz alexauto1 alexauto1 Buna ziua azi am anuntat verbal pe sefu ca cu data de 01.02.2011 imi dau demisia. Intrebarea mea este cu ce data sa imi scriu demisia cu perioada de preaviz ... (vezi toată discuția)
Notificare privind incetarea sau decizie de incetare cu acordul partilor? cris2279 cris2279 Buna ziua, Un salariat si-a depus demisia, conforma careia ultima zi de munca ar trebui sa fie 22 si deci incetarea contractului incepand cu 23. Dar pe 22 a ... (vezi toată discuția)