avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Violarea Intimitatii
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Violarea Intimitatii

Fostul meu prieten mi-a urmarit si spart parolele de Facebook si Gmail unde a gasit anumiet informatii care mi-ar putea compromite integritatea. I-a trimis mail mamei mele cu aceste informatii si a precizat in acel mail ca mi-a violat intimitatea. Ce pot face in acest sens, ca toate aceste abuzuri sa inceteze?
Cel mai recent răspuns: CristinaII , utilizator 21:23, 5 Ianuarie 2015
Treceti pe la Politie, dar sunt slabe sperante ca Politia sa rezolve cazul.
Chiar daca am mail-ul de la el cu "declaratia" faptului savarsit? Adresa de pe care a trimis contine numele individului si declara in mod precis ca a spart si verificat conturile mele.

In plus, am martori care pot confirma ca asta a facut. A implicat foarte multi oameni in aceasta poveste.
Intr-un proces in drept civil poate afirma "si mie mi-a fost spart contul, asa ca nu stiu cine a trimis mesaje in numele meu". Doar Politia ar putea dovedi ca nu a fost asa, desi un calculator spart de un hacker poate trimite orice fel de mesaje vrea hackerul respectiv, de la IP-ul altuia.
Am inteles. Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri. Cred ca as putea avea castig de cauza pentru ca a facut foarte multe greseli cand a pus acest plan in aplicare, dar nu merita efortul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa de e-mail sparta, conturi pe hi5, facebook, etc. mistermoney18 mistermoney18 In urma cu 2 ani am cunoscut pe net o fata cu care am avut o relatie, la distanta, aproape un an, dupa care nu ne-am mai inteles si am hotarat ca ar fi mai ... (vezi toată discuția)
Cineva pretinde ca sunt eu pe facebook lupas_camelia lupas_camelia Buna ziua, De ceva timp cineva creeaza conturi cu numele meu pe Facebook si trece la informatii lucruri care nu sunt adevarate si care aduc prejudicii ... (vezi toată discuția)
Frauda informatica ContSters327384 ContSters327384 Salut ! Acum 6 luni , mi s-a spart contul meu de facebook , din cate mi-am dat eu seama chiar de niste amici cu care ma certasem de curand acum 6 luni ! Mi ... (vezi toată discuția)