Fostul meu prieten mi-a urmarit si spart parolele de Facebook si Gmail unde a gasit anumiet informatii care mi-ar putea compromite integritatea. I-a trimis mail mamei mele cu aceste informatii si a precizat in acel mail ca mi-a violat intimitatea. Ce pot face in acest sens, ca toate aceste abuzuri sa inceteze?
Chiar daca am mail-ul de la el cu "declaratia" faptului savarsit? Adresa de pe care a trimis contine numele individului si declara in mod precis ca a spart si verificat conturile mele.
In plus, am martori care pot confirma ca asta a facut. A implicat foarte multi oameni in aceasta poveste.
Intr-un proces in drept civil poate afirma "si mie mi-a fost spart contul, asa ca nu stiu cine a trimis mesaje in numele meu". Doar Politia ar putea dovedi ca nu a fost asa, desi un calculator spart de un hacker poate trimite orice fel de mesaje vrea hackerul respectiv, de la IP-ul altuia.
Am inteles. Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri. Cred ca as putea avea castig de cauza pentru ca a facut foarte multe greseli cand a pus acest plan in aplicare, dar nu merita efortul.