avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... La cat timp apar norme metodologice pentru O ...
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

La cat timp apar norme metodologice pentru O ORDONANATA DE URGENTA

LA MULTI ANI!
Va rog sa mi spuneti ,la ce interval de timp apar normele metodologice de aplicare a unei OUG(concret OUG emisa in 29 dec 2014 si publicata in MOF 969 din 30 dec 2014) si unde as putea gasi aceste norme?
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:29, 5 Ianuarie 2015
OUG la care faceti referire prevede ca in termen de 30 de zile de la data publicarii in Monitorul Oficial a OUG , Guvernul va actualiza HG de aprobare a Normelor de aplicare a Legii nr.341/2004.

Termenul incepe sa curga de la data de 30.12.2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru-din ce data se aplica modificarile? dandanaua dandanaua Am o mare rugăminte, cineva imi poate spune actul normativ prin care se prevede data de la care intra in vigoare dispoziţile lg.nr.276/7 iulie 2009 prin care ... (vezi toată discuția)
Norme metodologice talmacel talmacel Buna ziua, As dori daca puteti sa imi trimiteti normele metodologice din 07.04.2004 de aplicare a OUG 96/ 2003, deoarece nu le gasesc. Va multumescX-( (vezi toată discuția)
Spor 75% DeaC DeaC O dispozitie de primar poate produce efecte retroactive atunci cand nu confirma existenta sau inexistenta unor drepturi, nici nu stabileste intinderea acestor ... (vezi toată discuția)