avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legea 213/1998 actualizata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legea 213/1998 actualizata

Care este procedura prin care pot inchiria de la stat un spatiu public conform legii 213/1998 actualizata? Am observat ca nu scrie nicaeri de aceasta procedura, nu stiu ce acte trebuie sa depun, in cat timp si etc. Va rog frumos...
Ultima modificare: Luni, 5 Ianuarie 2015
IonutIon, utilizator
Cel mai recent răspuns: IonutIon , utilizator 16:16, 5 Ianuarie 2015
art.15 din Legea 213/1998 : Concesionarea sau inchirierea bunurilor proprietate publica se face prin licitatie publica, in conditiile legii.

Asadar, nu poate inchiria un spatiu unei persoane, fizice sau juridice, decat in urma organizarii unei licitatii, conform legii.
Am inteles. Eu sunt persoana fizica. Cum pot ajunge la licitatie?Care sunt pasii pe care trebuie sa ii fac?
Trebuie sa mergeti la Primaria in raza careia se afla acel spatiu si sa va interesati de procedura si actele necesare.
Am fost si nimeni nu stie nimic...
Dumneavoastra nu stiti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesionare teren ndbihor ndbihor As dori sa aflu ce conditii trebuie indeplinite si care este procesul prin care as putea concesiona teren de la primarie... Va multumesc anticipat! Cu ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu domeniu public cristina.00 cristina.00 cum trebuie formulata o cerere referitoare la inchirierea unui spatiu ce apartine domeniului public? va multumesc! (vezi toată discuția)
Licitatie concesiune teren domeniu public primarie bogdanmarinela bogdanmarinela O firma vrea sa ia in concesiune de la primarie un teren din domeniul public al acesteia in vederea construirii unei centrale fotovoltaice.Cum primaria nu ... (vezi toată discuția)