avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri PFA traduceri - este necesara obtinerea semnaturilor ...
Discuție deschisă în Traduceri

PFA traduceri - este necesara obtinerea semnaturilor vecinilor din imobil pentru a desfasura activitatea?



Buna ziua,

Doresc sa inchiriez un apartament in care imi voi desfasura activitatea de traducator, ca PFA. Luand in considerare faptul ca o PFA pe traduceri nu este inregistrata la Registrul Comertului, implicit neavand nevoie de un punct de lucru pentru desfasurarea activitatii, voi avea nevoie de acordul vecinilor din bloc?

Va multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: ramgam , utilizator 18:02, 5 Ianuarie 2015
daca intr-adevar nu este inreg la Orc, nu aveti nevoie de acordul vecinilor.
CIF-ul este eliberat de catre Agentia Nationala de administrare Fiscala
Administratia fiscala nu solicita astfel de acorduri intre Dvs. si vecinii Dvs. in ceea ce priveste desfasurarea activitatii de traduceri.
Daca aveti deja CIF eliberat pe alta adresa nu trebuie decat sa comuncati, prin formularul 070, modificarea adresei fiscale la Administratia Financiara care v-a eliberat CIF-ul.
L.C.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducator autorizat de mj lucylucy lucylucy Fiul meu a primit autorizatia de traducator si interpret de la MJ.Ca sa poata desfasura o activitate independenta in aceasta directie,care ar fi pasul ... (vezi toată discuția)
Pfa - profesie liberalã traducãtor autorizat sonia1978 sonia1978 Buna ziua! M-ar interesa pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a deveni traducator autorizat PFA. Am primit autorizatia de la Ministerul Justitiei. Stiu ... (vezi toată discuția)
Desfiintare pfa inregistrata la ministerul justitiei theya_05 theya_05 care sunt formalitatile necesare desfiintarii uni PFA infiintat prin Ministerul Justitiei si nu prin ORC ( traducator ) ? (vezi toată discuția)