avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare fonduri nerambursabile de catre ong
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare fonduri nerambursabile de catre ong

Buna ziua!

Va rog, sa -mi spuneti daca, sunt importanti in acordarea punctajului, membrii fondatori a unui O.N.G., in accesarea fondurilor europene nerambursabile, pentru un Centru de batrani ?
Mentionez ca, intentionez sa infiintez un O.N.G. cu 3 persoane fizice.

Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 19:07, 6 Ianuarie 2015
Va rog sa-mi spuneti ce intelegeti prin importanti.
Pentru punctaj este importanta echipa de management a proiectului, capacitatea de cofinantare si altele.
Va puteti orienta dupa vechiul program POR care finanta astfel de activitati:
[ link extern ]
DMI 3.2 in ghidul solicitantului.
Noul program regional nu a fost aprobat inca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare azil de batrani just.rain just.rain buna ziua, m-ar interesa daca este posibila accesarea de fonduri nerambursabile pentru infiintarea unui azil de batrani in mediul rural. mentionez ca momentan ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene constructie azil de batrani calutul_jo calutul_jo detin un teren si as dori sa construesc un azil de batrini as dori sa stiu care sint pasi de parcurs ?.ce fel de asociatie trebuie deschisa?as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri azil de batrani elenadeverde elenadeverde Buna ziua, Detin un teren de 3000 mp in sat Ciofliceni (Snagov) si as dori sa accesez fonduri in vederea construirii unui azil de batrani.Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)