avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie de functionare pentru Bar/Restaurant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie de functionare pentru Bar/Restaurant

Buna,

Ma intereseaza sa deschid un Bar/restaurant. Problema mea este ca locatia pe care o vizez, este in apropierea unei scoli (1-12 cl), respectiv 10 metri fata de intrarea in curtea scolii. Aceasta tema a mai fost discutata pe acest site in 2010.
Exista totusi o exceptie? De ex. pe perioada de functionare a scolii sa se interzica comercializarea de alcool si tutun in local.

Alte discuții în legătură

Lege deschidere baruri/cafenele in apropierea scolilor. nicoleta vomvea nicoleta vomvea Buna ziua, Doresc sa imi deschid un mic bar/cafenea si spatiul pe care l-am gasit de inchiriat este in apropierea unei scoli (cca 50 m de scoala). Am ... (vezi toată discuția)
Cum sa rezolv cererea unor clienti leontin68 leontin68 Am deschis un magazin mixt la tara,problema este ca,destul de multi clienti,imi cer sa comercializez si bauturi alcoolice,mentionez ca magazinul se afla la ... (vezi toată discuția)
Piedici in obtinerea autorizatiei de functionare uNICKu uNICKu Buna ziua,detin un SRL de aproape un an,obiectul de activitate al societatii este \"4711 Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare ... (vezi toată discuția)