avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Firma radiata ! Cum sting datoria mea fata de ea?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Firma radiata ! Cum sting datoria mea fata de ea?

Buna ziua,
Am un avans (pt.marfa) primit in suma de 2000 lei de la o firma care ulterior s-a inchis. Acestia nu au venit dupa marfa si am ramas cu acest sold de 2000 lei. Cum pot sa reglementez aceasta problema?!
Va multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: PlanReorganizare , utilizator 16:41, 5 Februarie 2015
Luati legatura cu lichidatorul judiciar al firmei si va spune dansul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare firma-urgent,va implor mhl_lori mhl_lori Buna ziua, As dori si eu putin ajutor... in rezolvarea unei probleme. In anul 2006 am divortat si am avut impreuna cu fostul sot un srl la care eram amandoi ... (vezi toată discuția)
Un srl are marfa cu plata la vanzare a produselor de la un alt srl care a falimentat ,ac moldoveanu mihaela moldoveanu mihaela aceasta marfa a expirat administartorul celei de a doua soc. care este inchisa nu raspunde l tel. si email ce trebuie facut ca marfa sa i se faca stornare. (vezi toată discuția)
Ce am oare de facut? marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna ziua.Am primit acum citeva minute in urma ,un nr de 3 facturi (traduse in data de 20.07.2010) pt.marfa second- hand achizitionata din Germania de la o ... (vezi toată discuția)