avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatii

Pentru alocatia monoparentala se depune un dosar la primarie? Acesta se actualizeaza din trei in trei luni? Ce importanta are detinerea de teren, sau alte valori, autoturism,etc...?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 13:13, 6 Ianuarie 2015
1. Da. Mai exact la SPLAS(serv.de asistenta sociala).
2. Da.
3.Sunt stabilite anumite valori ale bunurilor pe care le detineti si care pot fi adunate la venitul dvs. realizat pe familie stabilit pentru a va incadra pentru alocatie.
Ultima modificare: Marți, 6 Ianuarie 2015
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa complementara nelu_duleant_ro nelu_duleant_ro in ce conditi se acorda alocatia complementara si daca venitul parintilor intra in calcul daca locuim in acelasi imobil (vezi toată discuția)
Ajutor social - familie monoparentala dezdemona_dezy dezdemona_dezy Buna seara. am si eu o intrebare. am 442 ani nu am nici un venit nu am servici am o fetita de 2 ani si 2 luni in intretinere .nu am gasit de munca motivatia ... (vezi toată discuția)
Mama fara nici un venit irinukiry irinukiry Buna ziua. Am lucrat in strainatate 3 luni,iar cand am revenit in tara eram gravida in 4 luni si jumatate. Nu am avut nici un fel de venit. Am nascut pe 6 ... (vezi toată discuția)