avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Productie in domeniul biocombustibil
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Productie in domeniul biocombustibil

Buna Ziua
As dori sa investesc in domeniul producerii biocombustibilului. Ce autorizatii imi trebuiesc ? Ce legi reglementeaza aceasta activitate? Ce cod CAEN as putea avea?
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 01:47, 30 Ianuarie 2015
Buna ziua!
va referiti la biodiesel? daca da, o sa aveti nevoie de multe autorizatii. stiu sigur ca veti avea nevoie de autorizatie de mediu si, daca nu au modificat legislatia intre timp, veti avea nevoie de Autorizatie integrata de mediu (costisitoare si ca obtinere si ca intretinere).

Poate aveti mai multe detalii, sa nu va "sperii" degeaba...

Cu stima,
Nicoleta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Productie biocombustibil ODA1 ODA1 Buna seara, Care sunt pasii de urmat pt o societate care vrea sa inceapa productia de biodiesel? In primul rand ce CAEN trebuie sa aiba? Poate sa obtina ... (vezi toată discuția)
'' sufocati '' de petrol ! = poluare ! cand trecem total '' pe verde '' ?? ContSters205490 ContSters205490 De '' ceva '' TIMP am devenit TOTAL dependenti de Energie !! Suntem zilnic '' sufocati '' de Petrol ; de pretul lui si al ... (vezi toată discuția)
Producator de biodiesel nlascu02 nlascu02 Buna ziua, As dori sa stiu si eu care sunt pasi care trebuie facuti pentru a devenii producator autorizat de biodiesel. Va multumesc frumos (vezi toată discuția)