avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Doresc să primesc un răspuns la modificarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Doresc să primesc un răspuns la modificarea art.196^1-(3) din Legea nr.95/2006 (modificare adusă de Legea nr. 358/2013)

Subsemnata TRUŞCĂ Ludmila cu domiciliul în Craiova , bvd. Dacia nr. 65, bl.46, sc1, ap.1 angajată în sistemul public de sănătate, doresc să primesc un răspuns clar la modificarea art.196^1-(3) din Legea nr.95/2006 (modificare adusă de Legea nr. 358/2013), în speţă angajatorul are sau nu are obligaţia ca angajaţii încadraţi în baza diplomei/certificatului de studii postliceale să fie încadraţi în fucţia corespunzătoare studiilor superioare absolvite fiind pe acelaşi profil.
Menţionez că sunt angajată ca asistent de farmacie într-o farmacie de spital în baza diplomei/certificatului de studii postliceale de farmacie , iar ulterior am absolvit Facultatea de Farmacie.
Documentul se află pe [ link extern ]
Anexez extras din document, în spetă art.196^1-(3)
#M91
ART. 196^1
(3) Asistenţii medicali cu profil paraclinic, farmacie, medicină dentară, balneofizioterapie, încadraţi în sistemul public în baza diplomei/certificatului de studii sanitare postliceale sau superioar e de scurtă durată de specialitate, care au absolvit studii superioare în profilul acestora, se încadrează în funcţia corespunzătoare studiilor superioare absolvite, cu menţinerea gradului de principal şi a gradaţiei avute la data promovării.

Cel mai recent răspuns: glo , utilizator 14:36, 6 Ianuarie 2015
Nu cunosc sa mai existe un cay similar , dar stiu ca asistenti medicali angajati cu studii medii şi ulterior au urmat facultatea de asistenti medicali au fost trecuti pe dtudii superioare.
DACA POSTUL CARE IL OCUPATI NECESITA DOAR STUDII MEDII, ANGAJATORUL NU ESTE OBLIGAT SA VA SCHIMBE PE STUDII SUPERIOARE. nUMAI DACA POSTUL PE CARE IL OCUPATI NECESITA STUDII SUPERIOARE ESTE OBLIGATORIU SCHIMBAREA PE STUDII SUPERIOARE.
ACEASTA ESTE PAREREA MEA .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea pe criteriu de studii superioare in sanatate dannamaria dannamaria Care este cadrul legal de trecere de la grila de salarizare asistent medical studii medii la asistent medical studii superioare in urma obtinerii licentei daca ... (vezi toată discuția)
Intrebare nicomaria nicomaria As dori sa expun o situatie -sunt absolventa unei scoli postliceale sanitare inainte de 1989,specializare si grad principal in pediatrie .Lucrez de 30 de ani ... (vezi toată discuția)
Asistenti medicali licentiati ctgadina ctgadina Este cineva care a absolvit Facultatea de medicina la specialitatea asistent medical GENERALIST SI CARE SA AIBA VECHIME IN MUNCA peste 10 ani?.Eu am 13 ani ... (vezi toată discuția)