avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare

As dori sa expun o situatie -sunt absolventa unei scoli postliceale sanitare inainte de 1989,specializare si grad principal in pediatrie .Lucrez de 30 de ani intr-o sectie de pediatrie .Am absolvit in acest an facultatea de asistenta medicala generala ,am luat licenta. Acum dupa ordonanta 35/2012 am inteles ca nu mi se poate face echivalarea gradului principal din cauza faptului ca nu am gradul in acelasi profil cu studiile superioare.Ori nu exista Facultate de pediatrie ,sa inteleg ca sunt discriminata fiind pediatra,sau pediatrele nu pot face studii superioare ca nu li se vor recunoaste -ar fi culmea sa fiu asistenta cu studii superioare debutanta si sa dau gradul principal peste 5ani.Va rog sa ma lamuriti si multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 14 Noiembrie 2012
asatea sunt dispozitiile ordonantei
Exista Facultatea de Medicina , nu exista separat Facultate de pediatrie ... asistentii medicali incadrati in unitatile sanitare publice in baza diplomei/certificatului de studii sanitare postliceale sau superioare de scurta durata de specialitate care au dobandit gradul principal si ulterior au absolvit studii superioare in profilul acestora se incadreaza in functia corespunzatoare studiilor superioare absolvite, cu mentinerea gradului principal si a gradatiei avute la data promovarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc să primesc un răspuns la modificarea art.196^1-(3) din legea nr.95/2006 (modificare adusă de legea nr. 358/2013) truscadumitru truscadumitru Subsemnata TRUŞCĂ Ludmila cu domiciliul în Craiova , bvd. Dacia nr. 65, bl.46, sc1, ap.1 angajată în sistemul public de sănătate, doresc să primesc un ... (vezi toată discuția)
Promovare in urma obtinerii diplomei de licenta CO.COS CO.COS In ce act normativ este reglementata promovarea in urma obtinerii diplomei de licenta, de pe postul de asistent medical cu scoala postliceala pe postul de ... (vezi toată discuția)
Buna seara îmi puteți spune cum se calculează vechimea daca ... mircea erica mircea erica Buna seara îmi puteți spune cum se calculează vechimea daca faci voluntariat ? După număr de ore sau ca perioada ? Este specificat in lege un nr de ore? (vezi toată discuția)