avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... folosire masina cu proprietarul mort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

folosire masina cu proprietarul mort

buna ziua.
am luat o masina de la o verisoara a carui sot a murit acum un an de zile.masina era pe numele lui.el a mai avut un copil din alta casatorie cu care se judeca verisoara.intr-un final au ajuns la o intelegere sa ii dea o suma de bani sa renunte la tot.pot sa ii fac itp si asigurarea sa mai circul cu ea pana se termina pana termina ei imparteala.masina o sa ramana pe numele ei pt ca nu are taxa platita.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:06, 6 Ianuarie 2015
Daca masina ramane pe numele einsa va faca procura.
Puteti merge la avocat sau la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto noua?? georgescucatalin87 georgescucatalin87 Buna ziua...Spuneti-mi si mie va rog mult ce pot sa fac? Vreau sa plec din tara si sa cedez masina personala tatalui meu numai ca trebuie sa platesc taxa noua ... (vezi toată discuția)
Masina radiata fiscal tonicatarama tonicatarama buna ziua! as dori si eu o lamurire va rog. am luat de la cineva o masina, omul o tinea pe dreapta, am bagat ceva bani in ea, am aranjat-o. acum doresc sa ... (vezi toată discuția)
Despre dezbatere moștenire - acte proprietate Andrei300 Andrei300 Bună ziua,am o întrebare dacă mă puteți ajuta va rog frumos. Locuiesc cu părinții (de 35 de ani )în casa unchiului tatălui meu.Unchi care a murit de 3 ... (vezi toată discuția)