avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum se poate plati direct contributia la casa de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum se poate plati direct contributia la casa de sanatate OPSNAJ?

Buna ziua! Sunt o persoana care am beneficiat de ajutor de somaj pana in data de 31.12.2014. In prezent nu mai inregistrez niciun venit, dar as dori sa stiu cum pot plati asigurarea de sanatate (sunt la casa OPSNAJ), respectiv cum se procedeaza (se face contract sau ce acte sunt necesare si unde se depun), unde se plateste.
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Pfa... ordonanta lui boc Mihaela Elena Mihaela Elena Buna seara. Am o intrebare la care nimeni nu poate/nu stie sa-mi raspunda: si avocatii sunt inclusi in depunea pana azi (respectiv miercuri 25.08.2010) ... (vezi toată discuția)
Contributie asigurari de sanatate c.mihaela c.mihaela Imi poate spune cineva care sunt pasii de urmat in cazul in care esti demis si doresti sa-ti platesti singur contributia la asigurarile de sanatate (si ... (vezi toată discuția)
Schimbat casa de sanatate salariat si completare d112 mariamarineci mariamarineci Buna ziua! Am un salariat caruia din luna septembrie 2014 i-am copletat formularele necesare pentru inscriere la Casa de sanatate a OPSNAJ. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)