avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract chirie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract chirie

Daca eu persoana fizica inchei la notar un contract de imprumut cu ipoteca pentru un imobil cu o alta persoana care este proprietarul acelui imobil, eu mai pot incheia un contract de inchiriere legal la ANAF a aceluiasi imobil intre el proprietarul imobilului si eu chirias???
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 22:07, 6 Ianuarie 2015
Da. De ce nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract chirie - contract de imprumut cu ipoteca madalinbaban madalinbaban Daca eu persoana fizica inchei la notar un contract de imprumut cu ipoteca pentru un imobil cu o alta persoana care este proprietarul acelui imobil, eu mai pot ... (vezi toată discuția)
Imprumutul de folosinta (comodat) cu clauza de inchiriere capriciu1 capriciu1 Buna ziua: 1. Sunt proprietar al unui locuinte. As dori sa stiu daca este legal sa inchei un contract de comodat (imprumut de folosinta) cu o alta persoana ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat si inregistrarea la finante cristina69 cristina69 Buna dimineata, Va rog sa imi spuneti daca proprieatrul unui apartament doreste sa dea in folosinta gratuita acest apartament unei persoane pe o anumita ... (vezi toată discuția)