avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract chirie - contract de imprumut cu ipoteca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract chirie - contract de imprumut cu ipoteca

Daca eu persoana fizica inchei la notar un contract de imprumut cu ipoteca pentru un imobil cu o alta persoana care este proprietarul acelui imobil, eu mai pot incheia un contract de inchiriere legal la ANAF a aceluiasi imobil intre el proprietarul imobilului si eu chirias???
Cel mai recent răspuns: MihaiPetru , utilizator 09:15, 7 Ianuarie 2015
Buna ziua!
Da, puteti incheia un contract de inchiriere fara nici o problema. Verificati doar ca in carta funciara a imobilului sa nu fie inscrise si alte sarcini (sa nu fie inscrise interdictii de a inchiria).

Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract chirie madalinbaban madalinbaban Daca eu persoana fizica inchei la notar un contract de imprumut cu ipoteca pentru un imobil cu o alta persoana care este proprietarul acelui imobil, eu mai pot ... (vezi toată discuția)
Contract de comandat sau contract de locatiune catalin1980 catalin1980 Buna ziua! Am un imobil achizionat sub ipoteca de la o x banca.Ulterior pe respectivul imobil vreau sa-mi deschid o firma(repet imobil inca sub ipoteca)Cei ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament ipotecat elisa17 elisa17 vreau sa inchiriez un apartament care este cumparat prin imprumut bancar (ipotecat). are dreptul proprietarul sa mi-l inchirieze? (vezi toată discuția)