avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prime acordate angajatilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prime acordate angajatilor

Buna ziua!
Sunt salariata in cadrul unei companii de 3 ani. Lunile decembrie si ianuarie am fost in concediu de risc maternal.
Cu ocazia Craciunului s-au oferit pachete cadou. Astazi am sunat la locul de munca si mi s-a transmis ca atat mie, cat si unei alte colege, amandoua insarcinate, aflate in concediu medical, nu ni s-a oferit acest pachet. Starea de graviditate nu consider ca motiveaza gestul. As dori sa sesizez gestul. Cum o pot face si pe ce baza?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:51, 7 Ianuarie 2015
Acordarea acelor cadouri este prevazuta in reg.intern , in ccm aplicabil angajatorului sau s-a efectuat in baza unei decizii a acestuia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete cadou iustinac iustinac Buna ziua, am o intrebare legata de acordarea tichetelor cadou cu ocazia sarbatorilor legale: Codul Fiscal art (55) al (4) (a) spune...\\"nu sunt incluse ... (vezi toată discuția)
Gest frumos sau ilegalitate? Costin85 Costin85 Buna ziua ! De curând am primit informația că acele mici atenții, cadouri care ne erau oferite in perioada sărbătorilor de iarnă sau de paște nu le ... (vezi toată discuția)
Tichete cadou elyss elyss Buna ziua Tichetele cadou oferite salariatilor pentru Paste se impoziteaza? Valoarea este de 150 lei / salariat. Limita de 150 lei neimpozabila este pentru ... (vezi toată discuția)