avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice cum se face aplicatia art.27, alin.(5) din OUG ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

cum se face aplicatia art.27, alin.(5) din OUG nr.34/2007 in SEAP???

Buna ziua si La multi ani!
Avand in vedere ca art.27, alin.(5) din OUG nr.34/2007 spune de achizitie pe loturi de produse similare si de faptul ca unele din acestea pot fi achizitionate prin cerere de oferta daca indeplinesc 2 cond. cumulative, chiar daca totalitatea loturilor ar depasi suma de la art.124, lit.a), adica 130000 euro, cum credeti ca se poate realiza asta atunci cand se urca documentatia in SEAP fiindca cererea de oferta este aplicatie separata de licitatie, electronic, fiecare din acestea se poate efectua doar ca atare nu in combinatie!!!????si atunci se intelege ca se aplica pur si simplu o procedura cerere de oferta pt. unele loturi si restul pot fi achizitionate prin licitatie???si ce se intelege concret prin produs similar??de ex, eu inteleg ca similar inseamna mere, pere, caise,toate fiind fructe,dar acestea nu le consider similare cu carne de porc sau de vita, care, desi tot alimente nu sunt fructe???!!!va rog daca se poate pareri URGENTE????multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 09:32, 8 Ianuarie 2015
Faceti o licitatie electronica, care cuprinde toate loturile in aceeasi procedura si scapati de dureri de cap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii publice-cerere oferta ori achizitie directa Gabriel Amironesei Gabriel Amironesei Va rog sa-mi detaliati cum interpretati, practic, dispozitiile art.28 alin. (3) din OUG nr.34, cu toate modificarile si completarile ulterioare, ... (vezi toată discuția)
Valoare estimata ibitza78 ibitza78 Am participat la un curs organizat de ANRMAP si am fost informati ca produsele care se incadreaza in acceasi grupa CPV (adica primele 3 cifre din codul CPV) se ... (vezi toată discuția)
Lamuriti-ma si pe mine va rog, ca nu vreau sa gresesc... Odrade Odrade Sunt in mijlocul desfasurarii unei licitatii cu cerere de oferta prin SEAP - sunt noua, am citit tot ce se putea in legatura cu aceste lucruri: HG nr. ... (vezi toată discuția)