avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... certificat de urbanism in valabilitate?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

certificat de urbanism in valabilitate?

am depus o documentatie pentru obtinerea unei autorizatii de construire in data de 29.12.2014, iar in data de 30.12.2014 imi expira certificatul de urbanism.Acum primesc notificare pentru obtinerea unui nou certificat de urbanism deoarece nu mi se poate elibera autorizatia de construire pe baza unui certificat de urbanism expirat.Cand am depus documentatia el era inca in valabilitate chiar si pentru o zi. Ce sa fac acum?

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cand expira un puz in baza caruia nu s-a construit nimic Andr@ Andr@ Buna ziua, Am o intrebare referitoare la ce se intampla cand expira un PUZ in baza caruia nu s-a construit nimic. Situatia este in felul urmator: - am ... (vezi toată discuția)
Taxa autorizatie construire andnow? andnow? Buna ziua, Am avut o aut. de constr. pe un imobil monument istoric; termenul ei a expirat inainte de finalizarea lucrarilor. Am solicitat un nou certificat ... (vezi toată discuția)
Pot demola o constructie dupa obtinerea autorizatiei de construire pe locul constructiei vechi? hyundaipet hyundaipet Am o constructie veche si pe acelasi loc vreau sa edific o alta constructie noua. Am obtinut Autorizatia de demolare si in ca nu am demolat-o. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)