avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa autorizatie construire
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa autorizatie construire

Buna ziua,
Am avut o aut. de constr. pe un imobil monument istoric; termenul ei a expirat inainte de finalizarea lucrarilor. Am solicitat un nou certificat de urbanism pentru "finalizarea lucrarilor incepute prin aut.nr...:"si am depus toata documentatia pentru eliberarea unei noi aut. de construire. Va rog sfatuiti-ma daca sunt obligata ca pentru aceleasi lucrari sa platesc din nou taxa autorizare construire.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: doina_manuela , utilizator 20:02, 12 Iulie 2011
Aveati posibilitatea prelungirii valabilitatii Autorizatiei, solicitand acest lucru la Primarie cu minim 15 zile inainte, si platind 30% din valoarea taxei initiale.
Daca autorizatia a expirat, veti plati din nou integral aceasta taxa la o valoare actualizata(806 lei/mp x mp construiti x coeficient zona x 0,5%)
Faptul ca imobilul este monument istoric nu are nici o relevanta in aceasta ecuatie.
Ultima modificare: Marți, 12 Iulie 2011
doina_manuela, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formula calcul taxa autorizatie de construire crinarug crinarug Astazi am primit de la un inspector al unei primarii din Bucuresti, urmatoarea formula de calcul pentru determinarea taxei pentru autorizatia de construire ... (vezi toată discuția)
Urbanism martzipan martzipan Buna ziua. Vreau sa-mi consolidez casa in care locuiesc care se afla la mai putin de 100m de un monument istoric. Se cheama ca se afla in zona de protectie a ... (vezi toată discuția)
Valoare "dupa ureche" la constructie noua alina_f alina_f la multi ani tuturor! cum se stabileste valoarea unei construcii cand aceasta este finalizata? casa apartie unei persoane fizice, lucrarile sunt executate in ... (vezi toată discuția)