avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Denuntare contract banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Denuntare contract banca

Am fost instiintat printr-un e-mail de modificarea comisioanelor la operatiunile prin card (mai pe scurt de dublarea acestora) iar la sfarsitul e-mailului apare formularea: "In calitatea ta de client al bancii si utilizator al serviciilor de cont curent si al produselor
atasate acestuia, in masura in care nu esti de acord cu modificarile notificate prin prezenta si Anexa 1, ai dreptul de a denunta in mod gratuit contractul tau cu Raiffeisen Bank pana la data de 16 martie 2015. In caz contrar, de la data de 17 martie 2015, modificarile notificate, descrise mai sus, vor fi considerate acceptate conform Conditiilor Generale de Derulare a Operatiunilor Bancare pentru Persoane Fizice."
Ce presupune denuntarea contractului si daca fac asta mai beneficiez de servciile lor bancare cuprinse in contractul actual?
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 13:38, 12 Ianuarie 2015
Denuntarea contractului presupune sa renuntati la el. Adica, ori acceptati noile conditii impuse ori va duceti la alta banca. in locul dvs. as alege alta banca care ofera conditii mai bune.
MULTUMESC
Am primit acelasi email ca si @vgeorge si voiam sa stiu daca denuntarea in mod gratuit contractului cu banca inseamna incheieriea colaborarii fara nicio pretentie financiara din partea mea si invers. Eu am un card de credit si mai am de restituit o suma catre banca si doresc sa stiu daca denuntarea implica restituirea sumei si renuntarea la servicii sau pot renunta pur si simplu fara sa restitui banii pe motiv de modificari contractuale..

Multumesc,
Chiar daca reziliati contractul cu banca, trebuie sa va achitati datoriile pe care le aveti catre aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descoperire card Crinutar Crinutar In 2006 am facut o descoperire de card in valoare de 2200 lei la firma unde lucram de la banca Raiffeisen. In 2007 am intrat in crestere copil, nu am achitat ... (vezi toată discuția)
Ing mi-a inchis contul MariusYi MariusYi Buna ziua. Începand de astăzi am primit o notificare de la ING prin SMS spunandu-mi că mi-au închis contul. Nu am fost anunțat înainte, astăzi l-au ... (vezi toată discuția)
Cont bancar pentru capitalul social ciobanuioan72 ciobanuioan72 Buna seara,am depus capitalul social la raifeissen bank pentru infiintarea unei firme.dupa ce am obtinut actele firmei de la registrul comertului,am cerut ... (vezi toată discuția)