avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Filmarea - proba la proces?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Filmarea - proba la proces?

Buna ziua,
Am filmat o persoana in casa mea in timp ce-i imprumutam niste bani pe care a declarat ca mi-i inapoiaza la o anumita data. Binenteles ca nu mi ia dat.
pot folosi aceasta inregistrare in instanta pt.a dovedi imprumutul?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:29, 8 Ianuarie 2015
Greu de spus! Legislatia este interpretabila, instantele iau/nu iau in considerare astfel de ,,probe". Aparatura folosita ar trebui sa fie omologata sau expertizata...
Nu intru in amanunte, consultati un avocat.
De principiu se poate insa este complicat.
Daca aveti bani multi de luat nu incercati proces fara avocat intrucat veti pierde procesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani imprumutati gaby507 gaby507 In 2008 i-am dat 4000 ron imprumut unui coleg, ca are nevoie urgent, ca face un imprumut la o banca si ca imi va da inapoi 8000 ron in termen de 2 luni. ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre persoane fizice cusmanm cusmanm sper ca nu am gresit forum-ul, daca DA, scuze... un contract (formular tip) de imprumut intre persoane fizice este \"valabil\", daca nu este incheiat la ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii dati cu imprumut? silvia_cristi silvia_cristi am imprumutat pe cineva de multi bani si acum zice ca nu are de unde sa mi dea. chitanta la mana nu am facut ca am avut incredere. toata familia lor stie cati ... (vezi toată discuția)