avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa poluare in 5 ani
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa poluare in 5 ani

Stie cineva ce se mai aude cu recuperarea taxei in 5 ani? am inteles ca ar fi fost sanctionata aceasta decizie de a se restitui taxa de poluare in 5 ani. se va da anul asta vreo ordonanta prin care sa se restituie taxa intr-o singura rata sau ramane in continuare faza cu 5 ani?
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 19:36, 7 Ianuarie 2015
Exista cel putin un dosar la CCR prin care se cere sa se constate neconstitutionalitatea ordonantei de urgenta prin care s-a dispus esalonarea pe cinci ani.
Klingonianul n-are treaba, e avocatul plagiatorului, nu al poporului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto castigata in instanta Drujescu Drujescu Buna ziua.As vrea sa dau guvernul in judecata.Eu am castigat in instanta taxa de poluare la un autoturism.Acum vad ca ei au dat OU ca imi vor restitui banii in ... (vezi toată discuția)
Legea 141/05.07.2011 pentru aprobarea oug 218/2008 privind modificarea oug 50/2008 pentru instituirea taxei de poluare pentru autovehicule  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [i][b]In Monitorul Oficial nr.481/07.07.2011 a fost publicata Legea 141/05.07.2011 pentru aprobarea OUG 218/2008 privind modificarea OUG 50/2008 pentru ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto de la anaf in baza unei sentinte irevocabile cocos1 cocos1 Buna ziua, Am castigat in instanta impotriva celor de la ANAF si Curtea de Apel a dispus printr-o Hotarare definitiva si irevocabila restituirea sumei ... (vezi toată discuția)