Buna ziua.Sotul meu este inacrcerat la Arad cu o pedeapsa de 3 ani si 9 luni din care a facut 18 luni.In ciuda faptului ca a avut o evidentiere curata,nu are rapoarte si perioada ramasa e mai mica de 3 ani,este tinut pe regim de maxima siguranta fara un motiv concret.Ce se poate face in acest caz.Mentionez ca a facut contestatii la toate refuzurile de schimbare de regim,dar fara rezultat.
In mod normal, o pedeapsa de 3 ani si 9 luni nu poate fi incadrata la regimul de maxima siguranta.
Probabil ca exista elemente care au condus la aceasta incadrare...
nu exista nici un element/motiv bine intemeiat.Este condamnat pentru frauda informatica,majoritatea celor din dosar cu el sunt pe regim inchis sau semideschis,dar se pare ca aici la Arad daca nu ai bani nu te baga nimeni in seama,se loveste doar de refuzuri si minciuni,nimeni nu ii zice ceva concret,fiecare persoana ii spune altceva.A facut cerere la judecatorul delegat,i-a respins-o,am mers in instanta,cei de acolo au cerut adresa penitenciarului in legatura cu sotul meu,nu s-a trimis nimic si atata s-a amanat pana l-au trimis inapoi la judecatorul delegat al penitenciarului care dinou l-a respins.I s-a zis sa faca o cerere pentru comisia de schimbare de regim,a facut,s-a respins.Este o situatie tragica ce se intampla cu birocratia din tara asta,cei care ajung in penitenciare sunt tratati ca niste animale.
Luati legatura cu un avocat din zona care sa solicite accesul , cu acordul sotului, la dosarul individual.
Ulterior veti avea explicatiile acestei situatii exceptionale.