avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... D 392B
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

D 392B

Buna ziua si LA MULTI ANI ! Intrebare: In D 392B in care trebuiesc inscrise valori pentru LIVRARI si ACHIZITII (cu TVA si fara TVA), este corect sa nu inscriu sumele platite la ANAF cu titlu de CASS? Aceste sume sunt inscrise in RJIP, cronologic, dar nu au legatura cu activitatea I.I., deci cred ca nu trebuiesc in D 392B. Dvs. ce ma sfatuiti? Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: imike , utilizator 11:21, 10 Ianuarie 2015
Daca sunteti inregistrat ca platitor de tva, valorile le treceti fara tva.
E corect sa nu treceti platile anticipate in contul impozitului pe venit si contributiilor sociale pentru ca nu au legatura cu livrări de bunuri şi prestări de servicii.
Buna Ziua

La declaratia 392/B trebuie sa introduc si cheltuielile de constituire?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Ianuarie 2015
imike, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 392b pentru pfa cornelia radoi cornelia radoi buna ziua! sotul meu este pfa in sistem real,am depus declaratia 220 pe anul 2011 si tocmai ce am aflat despre declaratia 392B(e neinregistrat in scopuri de ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b Tessy Tessy As dori sa ma lamuriti cum se completeaza declaratia 392B in cazul urmator: - PFA neplatitor de TVA, cu obiect de activitate comert, care nu vinde nimic pe ... (vezi toată discuția)
Inregistrari rjip si jurnale cumpatarari/vanzari acatanas acatanas Buna ziua, am cateva intrebari , nu inteleg foarte bine cum sa procedez. Sunt PFA neplatitor de TVA, sistem real, prestari servicii . In medie emit 2-3 ... (vezi toată discuția)