avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... conditii pentru a avea un avocat din oficiu
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

conditii pentru a avea un avocat din oficiu

Buna ziua.V-as ruga sa-mi spuneti care sant conditiile pentru a putea avea un avocat din oficiu?Mentionez ca sant o persoana care nu am venituri si as dori sa introduc la tribunal o actiune de uzucapiune.Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:47, 8 Ianuarie 2015
Formulati o cerere de ajutor public judiciar sub forma redactarii cererii si a asistarii prin avocat la baroul din localitatea dvs de domiciliu, insotita de acte doveditoare a starii dvs materiale.
Ultima modificare: Joi, 8 Ianuarie 2015
AV. GABRIELA GERBER, Avocat
Va multumesc frumos pentru raspuns si v-as mai intreaba daca este obligatoriu ca aceasta cerere sa fie formulata de un avocat sau pot chiar si eu sa o scriu?locuind in sectorul 5 BUC pot merge sa o depun la BAROUL TRIBUNALULUI MARE BUCURESTI?Va multumesc anticipat inca o data
Normal va faceti singur cererea, atasati dovezi si o depuneti la Serviciul de Asistenta Juridica din cadrul Baroului Bucuresti situat in incinta Palatului de Justitie.
Ultima modificare: Joi, 8 Ianuarie 2015
AV. GABRIELA GERBER, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face o cerere pentru un av.din oficiu silviu_1111 silviu_1111 buna ziua,am termen pe 29 septembrie si nu imi permit un av.platit,vrea sa stiu ce trebuie scris intr o cerere pentru un av.din oficiu,si unde anume sa o ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru a avea un avocat din oficiu costel01 costel01 Buna ziua.V-as ruga frumos sa-mi spuneti, daca pentru a depune o cerere pentru aprobarea unui avocat din oficiu,este obligatoriu sa am deja actiunea pe rolul ... (vezi toată discuția)
Pentru avocat din oficiu raluk_s raluk_s buna ziua As dori sa va intreb daca am nevoie de o cerere pentru a cere un avocat din oficiu?:-/ Multumesc (vezi toată discuția)