Buna ziua.V-as ruga frumos sa-mi spuneti, daca pentru a depune o cerere pentru aprobarea unui avocat din oficiu,este obligatoriu sa am deja actiunea pe rolul instantei?Inca nu am intentat actiunea intentionand sa fac acest lucru,insa vreau sa stiu mai intai daca imi va fi aprobat un avocat din oficiu.Va multumesc anticipat.O zi buna
Intentati actiunea, si solicitati avocat din oficiu...la primul termen de judecata instanta va analiza aceasta cerere, si daca este intemeiata, va va acorda un avocat.
Va multumesc frumos pentru raspuns.Insa nu pot intenta actiune pentru ca este uzucapiune si nu cunosc adresa proprietarului locuintei cumparate pe baza chitantei de mina ca sa pot introduce actiunea .este locuinta cumparata in anul 1967 si nu mai cunosc detalii despre proprietar.Nu cunosc adresa acestuia.De aceea aveam nevoie de un avocat ca sa ma poata ajuta sa intentez aceasta actiune.VA multumesc inca o data
Puteti solicita ajutor public judiciar sub forma asistentei printr-un avocat din oficiu care sa va ajute in redactarea actiunii/consultanta, numai ca cererea in acest sens insotita de actele care atesta veniturile dvs se va depune la baroul din localitatea dvs.
Despre uzucapiune
costel01
Buna ziua.V-as ruga frumos sa-mi spuneti, la intentarea actiunii de uzucapiune pe numele cui trebuie sa fac actiunea,avand in vedere faptul ca mama este ... (vezi toată discuția)
Dreptul la avocat
wabar
Bună ziua
Vă rog să-mi spuneti, dacă sunt o persoană cu handicap am dreptul la un avocat din oficiu( fara sa platesc serviciile)? Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)