avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical

Buna ziua as avea si eu o rugaminte la cei care ma pot ajuta cu raspunsul la niste intrebari. Eu am fost in CCC pana in aprilie, iar contabila firmei unde am lucrat mi-a dat actele pt somaj abia in iunie, de pe data de 5 iunie am fost in somaj pana pe 5 decembrie.Iar eu mi-am depus concediul medical pe 2 decembrie (pentru ca sunt insarcinata din nou si as vrea sa intru iarasi in CCC), dar cand dr. de familie a mers cu raportarile la Casa de Pensii eu figuram ca neasigurata pe luna decembrie? de ce? Al doilea concediu medical l-am depus pe 5 ianuarie, fiind prima zi lucratoare. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 10:30, 9 Ianuarie 2015
inca nu au depus cei de la somaj raportarea pe decembrie 2014. Totusi nu ar trebui sa figurati ca neasigurata, intrucat chiar si o singura zi in care sunteti asigurata in luna decembrie va da dreptul la asigurare pe intreaga luna.
intrebati la AJOFM intrucat acolo ar fi trebuit sa depuneti primul CM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul concediului medical cu 4 luni in care nu am avut nici un venit, din cele 6 hopeless1 hopeless1 buna ziua! Am tot citit ca pentru baza calculului concediului medical se iau 6 luni anterior intrarii in concediu dar cum se calculeaza atunci cand nu ai ... (vezi toată discuția)
Viitoare mamica miki_mariana miki_mariana Buna ziua.momentan sunt in somaj din decembrie in luna asta mai bine zis saptamana ce vine o sa intru in prenatal,intrebarile sunt asa: 1pe luna lui ... (vezi toată discuția)
Concediu medical dupa ccc si cfp ContSters323556 ContSters323556 Am si eu o nelamurire. Din data de 25 02 2012 pana in data de 25 02 2014 am fost in ccc. Din 26 02 pana pe 25 05 2014 am fost in cfp iar din 26 05 pana in ... (vezi toată discuția)