avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale S.r.l-D suspendare activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

S.r.l-D suspendare activitate

Bună ziua.
Am un s.r.l -D din noiembrie 2013 și știu ca 3 ani are calitatea de s.r.l-d iar în oug 6/2011 scrie ca se pierde la data de 31 decembrie a anului în care împlinesc 3 ani de la data inregistrarii.in cazul meu aceasta data este noiembrie 2016? Și as dori sa știu dacă se face suspendarea activității din luna aceasta(ianuarie) timp de 3 ani cât este maxim se pierde calitatea de s.r.l-d și dacă trebuie plătit din urma cu penalități scutirea de la plata contribuțiilor de asigurări sociale datorate de angajatori.
Va mulțumesc anticipat.toate cele bune.

Alte discuții în legătură

Scutire cas srl-d elenailie elenailie Buna ziua, as vrea sa stiu cat timp este o SRL-D infiintata in mai 2013 scutita de plata CAS ? Multumesc , o zi buna! (vezi toată discuția)
Scutirea de cas angajator pt srl-d roxete roxete Buna ziua! Am un SRL-d infiintat in iunie 2012; pot beneficia de scutirea de CAS angajator pana in iunie 2015 cand se implinesc exact 3 ani de la infiintare ... (vezi toată discuția)
Srl-d infiintat in 2012 ovydik ovydik Buna ziua!Am un SRL-D infiintat in aprilie 2012 si as dori sa stiu daca beneficiez de scutirile de darile la stat pt salariile a 4 angajati cum este acum in ... (vezi toată discuția)