avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Confiscare speciala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Confiscare speciala

din cauza neprezentarii in termen pentru verificarea armei neletale , m-am prezentat dupa cateva luni ( cand am sesizat problema ) la pol. si am recunoscut fapta , predand arma si permisul.Procurorul a dispus ulterior NUP si confiscarea speciala a armei, sesizand judecatorul. Acum am citatie la judecatorie pt. confiscare . Fiind de acord cu masurile luate , e vreo problema daca nu ma prezint in instanta ? multumesc
Cel mai recent răspuns: lemar , utilizator 21:16, 28 Iunie 2015
deci daca ai probleme serioase , nu se baga nimeni ..... ? seamana cu romania condusa de juristi ......
In cazul in care nu doriti sa va prezentati in instanta,puteti alege sa fiti reprezentat de un avocat sau sa trimiteti inscrisuri prin care sa solicitati,printre altele,judecarea dvs si in lipsa de la dezbateri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regimul armelor si munitiilor florindr florindr Detin o arma neletala, cu aer comprimat. Am uitat sa-mi shimb permisul de arma in termenul legal de 5 ani. Mi-a fost intocmit dosar penal in temeiul art. 346 ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre cazier mediadream mediadream Buna ziua! Am o intrebare legata de cazierul meu. Acum 2 ani am fost prins conducand un autoturism pe drumurile publice cu o imbibatie alcoolica de 0.6 in ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare-arma folosita la savarsirea infractiunii, asupra careia nu s-a dispun nimic prin hotararea de condamnare patriche_radu patriche_radu buna seara! am o speta interesanta sa va prezint. in anul 2000 x este condamnat la 1 an cu suspendare pentru braconaj. la momentul savarsirii faptei i s-a ... (vezi toată discuția)